Durrdefekt autópályán? Ne aggódjon, mindenre van megoldás!

Durrdefekt autópályán? Ne aggódjon, mindenre van megoldás!

Sok veszély leselkedik ránk nem csak az autópályán vagy az utakon, de úgy általában az utcán is. Természetesen nem ezeken gondolkodva éljük a mindennapjainkat. Mégis jó tisztában lennünk azzal, milyen kockázatok rejlenek kint. És érdemes tisztában lennünk pár fontos információval, hogy mindenképp tudjunk hogyan reagálni, ha mégis beüt a krach. Lehet ez egy egyszerű lefulladás, bikázás, de akár durrdefekt autópályán is. Ez utóbbi azért jó sok fejtörést tud okozni.

Minél előbb érdemes ilyenkor lehúzódnunk és hívni a szakembereket, hogy elszállítsák járművünket. Ilyenkor mindenképp érdemes elmondanunk a telefonban természetesen a pontos helyszínt, a jármű típusát, méreteit és a problémát is. Mekkora a baj, mekkora a sérülés. Továbbá érdemes tájékoztatni a diszpécsert arról is, hogy szükség lesz-e utasok hazaszállítására is.

A 024automento.hu munkatársai tehát hű társak lehetnek minden probléma esetén, így akkor is, ha durrdefekt autópályán éri. Ne feledje, éjjel-nappal szolgálatra készen állnak, 3 tonnáig vállalják a járművek szállítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Spirálkarcolt cső gyártás és légtechnika szerelés a LitsEnergy-vel! Previous post Spirálkarcolt cső gyártás és légtechnika szerelés a LitsEnergy-vel!
Légcsatorna méretek kiválasztása Next post Légcsatorna méretek kiválasztása