Íme a legjobb használt laptopok utazáshoz tervezve

Íme a legjobb használt laptopok utazáshoz tervezve

Használt laptopot garanciával kevés helyen találni, de a Jebetonál például hozzájuthatsz nagyon jó áron használt notebookokhoz, használt üzleti laptopokhoz is.

            Ha laptopot utazáshoz választasz, több dologra érdemes odafigyelned. Többek között azért is, mert utazás közben a laptop sérülékenyebb, mintha csak egy asztalnál ülve használnád.

            Akkumulátor

            Már ha elmozdulsz az asztaltól és a konnektoroktól, fontossá válik a laptopod teljesítménye, akkumulátor ideje. Ha számodra fontos, hogy több órát kibírjon a laptop, fontos lehet, hogy képes legyen a használt notebook a takarékos üzemmódra. Ezzel kevesebb energiát használsz és tovább tart az üzemidő.

            Stabilitás

            A laptopokat többféle anyagból készítik, ettől függően pedig egyik kevesebbet, a másik pedig többet bírhat ki. Ha utazáshoz választasz eszközt, ez utóbbira lehet szükséged. Ennél fogva keress olyan laptopot, ami nem műanyag, hanem fémburkolatú, ezek strapabíróbbak.

            A választásnál az is segíthet, ha tudod, hogy a HDD memória mozgóalkatrésznek számít, gyorsabban tönkremehet. Vele ellentétben, az SSD tárhely, habár drágább és általában kisebb kapacitású, mégis erősebb és megbízhatóbb. Ráadásul, az SSD még gyorsabb tempóban is dolgozik, ez pedig a használt laptopok esetében plusz pont lehet.

            Ha laptopot utazáshoz veszel, figyelj arra is, hogy megfelelő kiegészítőket válassz, hiszen ezeken is múlhat az időtállóság. Egy jó kipárnázott laptop táska életeket menthet.

Olcsóbb árkategória kisebbmunkákra – HP ProBook 430 G2

A HP ProBook 430 G2 megtalálható a Jebeto kínálatában. Azok számára tökéletesen megfelel, akik sokat utaznak, de nem feltétlenül üzleti használt laptopot keresnek. Jó lehet email-olvasásra, filmnézésre, kisebb munkákra. Ilyen értelemben pedig az ára is kielégítő lehet. 5. generációs i3-as processzor, 4GB ram memória és SSD tár biztosítja a munkát. Ha egy egyszerű használt üzleti laptopot keresel tehát, akkor ajánljuk neked a szóban forgó HP-t.

Emeljük a tétet –  DELL Latitude 7480 Touchscreen

            Ez a laptop már 8GB rammal jár, nagyobb SSD tárhellyel, 7. generációs i5-ös processzorral, két év garanciával. Ezzel a laptoppal már bármilyen munkavégzés lehetséges, nagyobb teljesítményt igénylő programokat is lehet futtatni vele, ráadásul érintőképernyős.

A komoly választás – DELL Latitude 7480 Touchscreen

            Ezzel a használt laptoppal viszont már tényleg bármire képes lehetsz a tervezőgrafikai programoktól a nagyobb teljesítményű játékokig. A Dell Latitude 7480 6. generációs i7-es processzoral rendelkezik, 16GB rammal, SSD-meghajtóval. Erre a Jebeto 36 hónap garanciát ad, ami még mindig hihetetlen, hiszen kevés helyen találsz ma minőségi használt laptopot garanciával. Ez a laptop is érintőképernyős.

Válassz tehát használt laptopot Budapesten a Jebetonál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Autómentés Alsónémediben is? Persze! 024autómentő Next post Autómentés Alsónémediben is? Persze! 024autómentő