Karos emelő bérlés

Karos emelő bérlés

A karos emelők nagy teherbírású gépezetek, melyekkel a nehezen megközelíthető helyek is elérhetővé válnak. Platformjuk méretéből adódóan általában két ember egyidejű felemelésére alkalmasak, könnyed munkavégzést tesznek lehetővé. Önjáró tulajdonságuknak köszönhetően a magasba emelt kosárból is könnyűszerrel irányíthatók. Karjuk 360 fokos elfordulásra és oldalirányú kinyúlásra is képes, olyan pontok is elérhetők velük, amelyek alá nem lehet a géppel beparkolni. Masszív gémszerkezetüknek köszönhetően magasfokú stabilitással rendelkeznek, a kosár nem remeg meg a szakemberek alatt a legnagyobb magasságokban sem.

A homlokzati állványok és a létrák már a múlté, karos emelő bérlésével biztonságosabb és egyszerűbb lesz a munka!

Karos emelő bérlés során az irányadó általában a munkavégzés helyszíne. Beltéren történő munkálatokhoz az elektromos (akkumulátoros) modellek közül érdemes választani. Csendesen dolgoznak, működésük teljes mértékben füstmentes. Kérhetők fehér, nyommentes gumikkal is. Egyenetlen talajra, kültéri munkákhoz inkább a diesel karos emelők bérlése javasolt. Ezek a gépezetek terepre való gumikkal rendelkeznek, motorjuk pedig leállítható, ha a kosár elérte a kívánt magasságot.

Karos emelő bérlés az ollosemelogep.hu-ról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk! Previous post Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk!
Kéményes gázkazán cseréje kéménybéleléssel Next post Kéményes gázkazán cseréje kéménybéleléssel