Karos emelő bérlés

Karos emelő bérlés

A karos emelők nagy teherbírású gépezetek, melyekkel a nehezen megközelíthető helyek is elérhetővé válnak. Platformjuk méretéből adódóan általában két ember egyidejű felemelésére alkalmasak, könnyed munkavégzést tesznek lehetővé. Önjáró tulajdonságuknak köszönhetően a magasba emelt kosárból is könnyűszerrel irányíthatók. Karjuk 360 fokos elfordulásra és oldalirányú kinyúlásra is képes, olyan pontok is elérhetők velük, amelyek alá nem lehet a géppel beparkolni. Masszív gémszerkezetüknek köszönhetően magasfokú stabilitással rendelkeznek, a kosár nem remeg meg a szakemberek alatt a legnagyobb magasságokban sem.

A homlokzati állványok és a létrák már a múlté, karos emelő bérlésével biztonságosabb és egyszerűbb lesz a munka!

Karos emelő bérlés során az irányadó általában a munkavégzés helyszíne. Beltéren történő munkálatokhoz az elektromos (akkumulátoros) modellek közül érdemes választani. Csendesen dolgoznak, működésük teljes mértékben füstmentes. Kérhetők fehér, nyommentes gumikkal is. Egyenetlen talajra, kültéri munkákhoz inkább a diesel karos emelők bérlése javasolt. Ezek a gépezetek terepre való gumikkal rendelkeznek, motorjuk pedig leállítható, ha a kosár elérte a kívánt magasságot.

Karos emelő bérlés az ollosemelogep.hu-ról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk! Previous post Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk!