Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk!

Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk!

Kis családdal, egy-két baráttal, pároddal vagy csak egymagad kelnél útra?

Akkor neked való minden kisebb lakóautó. Ha pedig kis lakóautó bérlés, akkor luxuslakoauto.hu!

Kiknek jó a lakóautó?

Amikor utazásra, nyaralásra szánjuk el magunkat, sok mindennel kell számolnunk. A szállás, ha másik városba kiruccannátok, újabb szállás kell, ráadásul mindig számolni kell a be- és kicsekkolással is.

A lakóautós kirándulásoknak nagyon sok előnye lehet. Ezek többek között:

  • rugalmasság
  • természetközeliség
  • spórolás

Ha pedig lakóautós kirándulásra adjuk a fejünket, akkor mindenképp jól szét kell nézni a lakóautó piacon. Figyelembe kell vennünk minden funkciót és igényt.

Tartsuk szem előtt, hányan megyünk a kirándulásra, hány napra tervezünk, milyen pontos igényeink is vannak.

A lakóautók között is nagyon sok típust találhatunk. Így a luxuslakoauto.hu széles kínálatában például találhatunk 3-4-5 férő/alvóhelyes luxus lakóautókat is.

Amennyiben 2-en/3-an indulnak útra, kisebb méretű lakóautót ajánlunk. A kis lakóautó bérlés kisebb költségekkel is járhat.

Ami közös

Függetlenül a lakóautó méretétől, minden lakóautóban megtalálhatóak USB aljzatok, TV, LED- világítás. Legtöbb modellnek kerékpártárolója is van, beépített Európa térképpel is rendelkezik, továbbá páraelszívóval, menet- és állóklímával is fel van szerelve.

A minőség és a biztonság tehát adott, akármilyen modellt is választanak. A kérdés az, hogy hányan is kelnek pontosan útra?

A mi ajánlatunk

Bemutatunk most két modellt.

Az egyik a 2020-as Rapido 856F. 4 férőhellyel, 4 alvóhellyel, tolatókamerával, GPS navigációval, Európa térképpel. Extra panorámás tetőablakának köszönhetően pedig nézhetjük az éjszakai eget.

De választhatunk egy 2018-as Rapido 896F-et is, ami szintén 4 személynek tökéletes választás, 2 darab tolatókamerával rendelkezik. 2000 kg-ós vonóhorog is jár hozzá.

De ha kevesebbenvagytok, tökéletes választás lehet egy 2021-es Hobby Optima  V65 GQ. 2 alvóhellyel, extra USB csatlakozókkal, menet- és állóklímával, TV-vel, LED világítással, 4-es kerékpártárolóval.

A kis lakóautó bérlés tehát mindenképp jó választás lehet, az ország minden pontján találhat parkolót, kempinget.

Ha pedig a kis lakóautó bérlés mellett szüksége lenne esetleg elősátorra is, megtalál minden kiegészítőt a campshop.hu-n.

Bármelyik járművet is választja, kérjen ajánlatot a luxuslakoauto.hu-n, döntsön a minőség és a biztonság mellett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Tetőtér szigetelés utólag Previous post Tetőtér szigetelés utólag
Karos emelő bérlés Next post Karos emelő bérlés