Tetőtér szigetelés utólag

Tetőtér szigetelés utólag

Tetőtér szigetelés utólag zöld megoldással?

Magasak a rezsiköltségek? Nyáron gyorsan felmelegszik, míg télen még gyorsabban kihűl a ház? Ezek a problémák számtalan háztartásban előfordulnak a helytelen és minőségtelen szigetelésnek köszönhetően. Természetesen sokan ahelyett, hogy a szigetelést ellenőriznék, többet és magasabb fokon kezdik el használni a hűtő- vagy fűtőberendezéseket. Ennek következtében pedig a számlák is egyre inkább drágulnak. Mit tehet ilyenkor az ember?

Tetőtér szigetelésre utólag is van lehetőség!

Sajnos manapság nem túl kedvezők a fűtési és hűtési díjak, a nyarak pedig egyre melegebbnek tűnnek. A régi építésű otthonok szigetelése mára már nem nyújt olyan megbízható szolgálatot, így érdemes egy újabb szigetelő réteg felvitelén gondolkodni. Ilyen és ehhez hasonló esetekre nyújt kiváló megoldást a purhab szigetelés.

Tetőtér szigetelés utólag purhabbal? Lehetséges!

A purhab kitűnő választás, ugyanis rendkívül jól szigetel. Kitölti a teret, hézagmentesen felvihető, ráadásul hatékony páraáteresztő tulajdonsággal is bír. Felviteléhez érdemes szakértő segítségét hívni, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel, semmiképp se magunk végezzük!

A purhab egyéb pozitív tulajdonságai:
  • Kiváló víz-, hő- és hangszigetelő
  • Magasfokú terhelhetőséggel rendelkezik, lépésálló
  • Ártalmatlan az egészségre
  • Rendkívül jól ellenáll a penésznek és a gombásodásnak is

Tetőtér szigeteléshez utólag válassza a PurhabCentert!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hajdu hőszivattyús bojlerek a Klímagyár kínálatában! Previous post Hajdú hőszivattyús bojlerek a Klímagyár kínálatában!
Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk! Next post Kis lakóautót keres? Akkor az alábbi bérelhető lakóautókat Önnek ajánljuk!